Menu
Nieuws

Mix and Mingle gaat samen met Cocktail Experience

Mix and Mingle gaat samen met Cocktail Experience. Onder leiding van Heitor Rabelo is dit bedrijf uitgegroeid tot één van de meest creatieve en aansprekende spelers in de markt van cocktailcateraars.

Onder de vlag van Mix and Mingle worden de activiteiten gebundeld, met Heitor als aanvoerder van het team cocktailshakers. Mix and Mingle is erg blij met de samenwerking, omdat beide partijen elkaar perfect aanvullen. ‘Een belangrijke stap in de richting van onze ambitie: het meest geprezen merk in cocktailcatering worden, met de allerhoogste kwaliteit tegen marktconforme prijzen. Heitor brengt de creativiteit om te vernieuwen en voorop te blijven lopen,’ aldus Hinke van Belle, oprichter en eigenaar van Mix and Mingle.

De samenwerking kreeg concreet gestalte op een brancheborrel. Daar presenteerde Mix and Mingle in de vertrouwde uitstraling een nieuwe menukeuze. Heitor Rabelo daarover: ‘Mix and Mingle heeft terecht altijd aandacht voor de smaakbeleving. Maar het oog wil ook wat. Uiteindelijk is genieten van een cocktail een optelsom van de zintuigen: kijken, ruiken, proeven, en voelen. Het geheel moet perfect zijn en onze aanwezigheid in the Upperdeck aan het Naardermeer liet zien wat we daarmee bedoelen.’