Menu
Nieuws

Martin meijer nieuwe aanwinst voor Landgoed Avegoor

Martin Meijer is onlangs in dienst getreden als Director of Sales & Marketing op Landgoed Avegoor.

Martin Meijer is verantwoordelijk voor het aansturen van een Sales Team voor een portfolio van eigen hotelexploitatievan Jaap Venendaal. Hij is groot geworden in de hotellerie en volgde in het voetspoor van zijn familie in de gastvrijheidindustrie. Martin heeft zijn sporen reeds ruimschoots verdiend onder andere bij Best Western Nederland. Op Landgoed Avegoor zal hij samen met het aanwezige Sales Team, waaronder Inge Mischie, die al enige tijd werkzaam is voor Landgoed Avegoor, de sales structuur tevens voor de diverse andere hotels van Jaap Venendaal neer zetten.

Landgoed Avegoor staat al jaren goed bekend om de hoogwaardige kwaliteit in gastvrijheid en om de inspirerende omgeving waarbinnen men bijeenkomsten kan organiseren. Zo beschikt Landgoed Avegoor over 73 zeer comfortabele viersterren hotelkamers, waaronder 5 luxe suites en 15 compleet ingerichte vergaderzalen. Het landgoed is gelegen op ongeveer 9 hectare eigen grond, waar eveneens diverse evenementen georganiseerd kunnen worden.

Ook biedt het mogelijkheden voor een lunch of diner. Men kan ook met mooi weer in de buitenlucht lunchen of dineren, op een van de zonnige terrassen of de verschillende picknicktafels op het landgoed.

Nieuw is, dat er door de lokale bevolking tegen een kleine vergoeding gebruik gemaakt kan worden, op basis van beschikbaarheid, van de faciliteiten van het hotel. Hieronder vallen het verwarmde binnenzwembad, de infrarood saunacabine, maar ook de tennisbaan en het ernaast gelegen voetbalveld zijn op aanvraag beschikbaar.