Menu
Hotels

SUPERDEAL! 2 daags Kerstarrangement in Scheveningen inclusief 3 gangen diner!

Vier Kerstmis op ongedwongen wijze op deze unieke locatie, direct aan het strand van Scheveningen. Een Kerstfeest van begin tot eind. Een rode neus, koude wangen…met familie of vrienden heerlijk uitwaaien op het strand om daarna weer op temperatuur in dit mooie hotel aan het strand!

Kerst aan het strand – Vier samen de feestdagen
Slapen met het geluid van de golven. Wakker worden met een weids uitzicht over zee … Dat ervaart u in Carlton Beach! Ruimte en lucht zijn hier alom aanwezig. Het hotel ontvangt u in een informele, hartelijke sfeer.

Vier Kerstmis op ongedwongen wijze op deze unieke locatie, direct aan het strand van Scheveningen. Een Kerstfeest van begin tot eind. Een rode neus, koude wangen…met familie of vrienden heerlijk uitwaaien op het strand om daarna weer op temperatuur te komen bij Carlton Beach! Genieten, dat is waar ook dit jaar Kerst en Oud & Nieuw om draait bij Carlton Beach. Met z’n tweetjes, met het gezin of met de hele familie, iedereen is van harte welkom!

Kerstprogramma
Aankomst 25 december, aanvang 19.00. Op Eerste Kerstdag ontvangen wij u in ons restaurant. Aan tafel serveren wij eerst een glaasje Prosecco als Aperitief. Vervolgens serveren wij een heerlijk 3-gangen diner. Op de achtergrond klinkt sfeervolle kerstmuziek… een sfeervolle Kerst!

Meer weten over deze SUPERDEAL in Scheveningen?