Menu
Hotels

Kerstaanbieding op Veluwe – 5 dagen genieten in Nunspeet

Overnachten in de bossen van de Veluwe, een heerlijke boswandeling maken, genieten bij de openhaard, relaxen in de sauna en ‘s avonds heerlijk dineren en culinair genieten. Wat zal Kerst dit jaar genieten zijn!

Het hotel is prachtig gelegen op de Veluwe aan de rand van het dorpje Nunspeet
Prachtig gelegen op de Veluwe aan de rand van het dorpje Nunspeet, op steenworp afstand van de A28 en het NS station Nunspeet, ligt Villa Vennendal, omringd door de Veluwse bossen, zandverstuivingen en heidevelden. Dit romantische en zeer comfortabele viersterren hotel is gelegen op een 5 hectare groot landgoed en is omzoomd met grindpaden, fleurige bloemperken, gazonnen, heesters en struiken. Binnen lijkt het interieur geleend uit een Victoriaanse villa uit het einde van de 19e eeuw. De grandeur van weleer is voelbaar en zichtbaar in de aankleding.

De omgeving – Kom tot rust op de Veluwe
Villa Vennendal is gelegen in het rustige dorp Nunspeet. Door de grote veelzijdigheid van de omgeving is het de ideale plek voor een fiets- of wandelvakantie. Daarnaast ligt het centrum van Nunspeet op slechts 10 minuten loopafstand van het hotel. Ook grotere steden zoals Harderwijk, Zwolle en Amersfoort zijn zowel per openbaar vervoer als per auto goed te bereiken.

Al direct rondom het hotel ervaart u de schoonheid van de Veluwe. Vanaf het hotel kunt u diverse fiets- en wandelroutes volgen welke langs de mooiste plekken op de Veluwe gaan. Op 200 meter van het hotel vindt u het Veluwe transferium, hier vindt u een bezoekerscentrum met informatie over De Veluwe. Hier staat ook een uitkijktoren van 30 meter hoog, welke u kunt beklimmen. U kunt dan genieten van een fantastisch uitzicht over de bossen en de omgeving van Nunspeet.

Meer weten over deze Kerstaanbieding op de Veluwe in Nunspeet?