Menu
Nieuws

Strand.nl aanwezig op De Strandbeurs!

Op dinsdag 16 november 2010 zal voor de 2de keer De Strandbeurs
worden georganiseerd door StrandNederland en Koninklijke Horeca Nederland.
De Strandbeurs vindt plaats in Zoetermeer. Op De Strandbeurs zal het geschatte aantal
bezoekers liggen tussen de 1200 en 1500 personen.

De Strandbeurs 2010 zal geopend zijn van 12.00 tot 18.00 uur.
De gehele dag kan iedereen profiteren van leuke activiteiten, heerlijk eten,
een gezellige sfeer en genoeg informatie over leveranciers en producten.

Wij, Strand.nl, zijn hierbij aanwezig! Onze medewerkers verwelkomen u graag bij stand 85.

Wie zijn wij?
Strand.nl is een onderdeel van Recreatief.nl dat zich richt op de promotie van vrije tijd in Nederland. Met een team van 25 jonge en ambitieuze mensen zetten wij Nederland in de spotlights.

Recreatief.nl
Recreatief.nl is het startportaal voor vrijetijdsbesteding in Nederland. Met een breed scala aan websites als Beauty.nl, Romantisch.nl, Enjoy.nl en Zeiltrips.nl promoten wij verschillende vrijetijdsactiviteiten specifiek op een product. Een fantastische aanwinst is Strand.nl waar wij alles bieden over de Nederlandse stranden.

Businessbookers
Onze zakelijke activiteiten en klanten verwelkomen wij op Businessbookers.nl. Ook hier hebben we een groot aantal sites als Bedrijfsevents.nl, Vergaderen.nl, Feest.nl en Congres.nl waar we de zakelijke gast bedienen met de mogelijkheden om zakelijke activiteiten buiten de deur te organiseren.

Wat doen wij voor onze partners?
Voor de promotie van al onze strandactiviteiten bieden we naast het startportaal Strand.nl ook mogelijkheden om op specifieke websites uw arrangementen aan te bieden. Voor feesten kunt u denken aan Beachparty.nl en kijk voor dagjes uit en evenementen op Stranddag.nl. Voor vergaderingen en trainingen bieden we Vergaderenaanhetstrand.nl.

Onze partners bieden hun arrangementen aan en wij zetten die vervolgens uit in ons netwerk. U krijgt de juiste posities op de juiste websites. Naast de promotie van arrangementen beschikken wij over een eigen informatie- en reserveringsteam dat 7 dagen per week klaar staat om klanten te woord te staan en reserveringen te maken.

Wilt u ook partner worden en uw bedrijf promoten via Recreatief.nl en BUSINESSBOOKERS?
Op strandpromotie.nl kunt u alles nog eens rustig nalezen en uw gegevens achterlaten. Wij zullen dan contact opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.
Zelf bellen kan uiteraard ook. U kunt ons bereiken op 0316-581910 of per mail op Sales@recreatief.nl