Menu
Restaurant

Restaurant 'Senses' opent keuken voor fijnproevers

Senses, het fijnproevers restaurant dat gevestigd is in hotel The Albus aan de Vijzelstraat in Amsterdam, heeft op 1 maart haar deuren opnieuw geopend. Een ingrijpende verbouwing en nieuwe aankleding, aanpassing van het concept, nieuwe brigade en nieuwe, zintuigprikkelende kaart staan vanaf die datum garant voor een ultieme culinaire belevenis in het centrum van de stad.

De feestelijke opening werd bijgewoond door een intieme groep relaties, vrienden, en buurtbewoners. De tijdens de openingceremonie aangeboden gerechten en dranken toonden duidelijk de verrassende culinaire koers, die het restaurant heeft ingezet. Gedurende de komende tijd worden dezelfde gerechten door chef Malik Schwaiz en zijn brigade aan de gasten voorgeschoteld.

Enkele voorbeelden:

• Dun gesneden fazantenfilet in combinatie met truffel, paddenstoelen en krokant gebakken Coburgham
• Gebakken zeewolffilet, gegratineerd met een dragon-kruidenkorst, witte wijnsaus en geserveerd met groente en risotto
• Kleine loempia gevuld met pure chocolade, pistache-mango-ijs en apart geserveerd sinaasappelsap ingekookt met tijm, rozemarijn en chili, afgetopt met kokosschuim
Er wordt alleen gebruik gemaakt van dagverse, seizoensgebonden en lokale ingrediënten.

Restaurantmanager Linda Peters is vol verwachting van het succes van Senses. “Eten in Senses wordt een culinaire rondreis. Het biedt een zeer intieme sfeer en een ongelooflijk inspirerende kaart. Alles is gericht om de gast optimaal te laten genieten. Wij zijn er helemaal klaar voor!”