Menu
Nieuws

Reisagenten maken kans op City-Trip New York

De acht reisagenten die eind februari de meeste Holland International boekingen naar New York op hun naam hebben staan, mogen eind maart zelf the Big Apple bezoeken.

De acht reisagenten die de meeste boekingen naar New York City maken tussen 11 januari en 28 februari 2011, voor vertrek in de maanden februari tot en met april 2011, winnen een 6-daagse trip naar New York City. Deze prijs is inclusief retourvlucht met KLM, transfer van de luchthaven naar het hotel en terug, vier hotelovernachtingen, een NYC Specialist Trade Pass en een Top of the Rock entreeticket.

Een voorwaarde om kans te maken op de reis is dat de reisagent op http://www.nycgo.com/training/ de training van NYC Travel Training Academy volgt. De echte NYC specialist krijgt vervolgens direct een NYC specialist certificaat. Dit certificaat kan tot en met 2 maart 2011 gemaild worden naar cityvakanties.pm@tui.nl. De acht reisagenten die de meeste boekingen naar New York maken en het certificaat mailen winnen die 6-daagse trip, eind maart, naar the Big Apple.

Januari en februari zijn goede maanden om een reis van Holland International naar New York te boeken. Elke klant die nu tot en met 28 februari 2011 een City-Trip naar New York boekt, krijgt namelijk van warenhuis Macy’s een gratis savings pass. De uitverkoop in New York eindigt pas eind maart en daarom is dit hét moment om te shoppen. Ook vindt in deze periode de Restaurant Week plaats (24 januari t/m 6 februari) en de NYC Broadway Week (24 januari t/m 10 februari) waardoor dineren en een theater bezoeken erg voordelig is.