Menu
Hotels / Nieuws

Philippe Eversdijk general manager Santa Barbara Beach & Golf Resort

Benchmark Hospitality International®, toonaangevend Amerikaans Hospitality Management bedrijf, heeft Nederlander Philippe C. Eversdijk benoemd tot General Manager van het Santa Barbara Beach & Golf Resort in Curaçao. Dit werd aangekondigd door Greg Champion, de Chief Operating Officer van Benchmark. Het Santa Barbara Beach & Golf Resort is een Benchmark Resort® gelegen op het prachtige Caribische eiland Curaçao.

“Ik ben zeer verheugd om Philippe te verwelkomen bij Benchmark Hospitality International,” zegt Greg Champion. “Hij brengt jarenlange managementervaring met zich mee en hij heeft de ambitie om het maximale uit het resort te halen, voor zowel gasten als de eigenaren.”

Philippe Eversdijk heeft zijn sporen verdiend in de hotelindustrie. Zo was hij eerder werkzaam als General Manager van het Marriott Clearwater Beach Hotel in Tampa Bay. Daarvoor was hij Vice President en General Manager van het Safety Harbor Resort & Spa in Safety Harbor, Florida. Daarvoor heeft Eversdijk ook Senior Management functies bekleed in Operations en Food & Beverage voor resorts in Arizona en Florida.

Philippe Eversdijk is afgestudeerd aan De Kogge Hotel, Catering en Management School in Amsterdam, waar hij zijn Bachelor of Science diploma in Hotel Management behaalde.