Menu
Nieuws

Park Plaza Hotels Limited kondigt nieuwe bedrijfsnaam PPHE Hotel Group Limited aan

Park Plaza Hotels Limited, eigenaar en exploitant van hoofdzakelijk full service upscale en lifestyle hotels, heeft vandaag haar nieuwe bedrijfsnaam – PPHE Hotel Group Limited – aangekondigd om haar positie als multi-brand operator te versterken.

Met deze naamsverandering beoogt het bedrijf zich te onderscheiden van de diverse hotelmerken – Park Plaza® Hotels & Resorts, art’otel® en Arenaturist – waarvan het bedrijf geheel of gedeeltelijk eigenaar is of onder licentie exploiteert, terwijl het bedrijf haar portfolio blijft uitbereiden. De meerderheid van de hotels zijn gelegen op hoofdbestemmingen en regionale centra in Europa, met nieuwe hotels in ontwikkeling in Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Thailand waarmee er 900 kamers aan het portfolio worden toegevoegd aan het eind van 2014.

Boris Ivesha, President en CEO, PPHE Hotel Group zegt: “Dit is een nieuwe mijlpaal voor de Groep sinds wij succesvol gestart zijn met de handel in aandelen op de hoofdlijst van de London Stock Exchange in juni 2011, waarmee wij ons profiel zowel in binnenland als internationaal verhoogd hebben. De naamsverandering is een direct resultaat van onze inspanningen om te groeien als internationale hotel groep met meerdere merken in ons portfolio. Met diverse bevestigde openingen in het verschiet zijn wij goed op weg om ons groeipotentieel te realiseren.”

PPHE Hotel Group Limited heeft een aantal nieuwe vestigingen aangekondigd waaronder een mixed-use ontwikkelingsproject in Pattaya Bay, Thailand. Het bedrijf staat tevens klaar voor de opening van de eerste drie nieuwe Park Plaza® resort hotels in de Istrian Peninsula, Kroatië in de zomer van 2012.

In 2011 zijn de prestaties van het bedrijf erkend met de prijs ‘Beste Kleine, Onafhankelijke Hotelketen 2011’ door de ‘Business Travel Awards UK’