Menu
Nieuws

PA.NL Secretaresse Magazine uitgave 5 – Vooruitblik!

Vanaf 23 november kun je de nieuwe uitgave van PA.NL Secretaresse magazine in je brievenbus verwachten. PA.NL magazine is een uitgave van BUSINESSBOOKERS dat gratis wordt verspreid onder de doelgroep. Lees hieronder wat je in dit nummer kunt verwachten.

Tjonge wat hebben we een spannend jaar achter de rug. Maar ook fantastisch! Ondanks de crisis en moeilijke tijden voor veel bedrijven zijn we trots dat we dit jaar met het 5e PA.NL magazine mogen komen. Met dank uiteraard aan jou als lezer. Wat hebben we goede reacties gekregen en wat zijn we trots op al die spontane, creatieve en vooral ook kritische Pa-ers die ons voeden met informatie.

In dit nummer weer volop mooie verhalen, life stories, gadget, nieuwtjes, … dus ga er maar weer eens goed voor zitten.
In het interview deze keer Miranda uit Groningen die laat zien hoe veelzijdig een secretaresse baan is en waarom deze job nou werkelijk zo geweldig is. Dorien en Kim uit Brabant hebben 2 dagen mogen genieten van Recreatief.nl en
Utrecht op z’n best beleefd. Het Secretaressecadeau hebben we uitgereikt aan Yvette. Zij verdient deze absoluut! Ze is een top collega die nooit te beroerd is iemand te helpen, is altijd vrolijk, in voor een geintje en biedt altijd een luisterend oor. In @Work lees je alles over het Nieuwe Werken en natuurlijk mag je met de ontwikkelingen op Social Media niet achter blijven, dus tweet met ons mee op Twitter.com/Tweetassistent.

Verder zijn onze tips voor een volgend bedrijfsuitje, personeelsfeest of vergadering natuurlijk ook weer van de partij. Maar ook geweldige gadgets die je écht moet hebben, cadeautjes die we weer weg willen geven aan onze trouwe lezers en natuurlijk de voordelen van het lid zijn van de PA.NL community.

Nieuws? Jazeker hebben we nieuws.

Letstrain.nl, een nieuwe tak binnen het netwerk van BUSINESSBOOKERS, biedt uiteenlopende trainingen die je kunt boeken. Trainingen die goed zijn voor je individuele ontwikkeling maar we bieden ook trainingen voor hele teams die extern te volgen zijn maar ook incompany. Dit is slechts even in een notendop wat deze frisse PA.NL je te bieden heeft. Ik zou zeggen, pak een lekkere bak koffie of thee, neem er een klaaskoekje bij en stap even weer in de wereld van je collega’s. En wil jij de volgende keer eens in de spotlight staan of heb je nog goede ideeën die je wilt delen met collega’s, schroom niet, mail of bel ons want wij schrijven graag over en voor onze vakgenoten.

Ontvang jij PA.NL magazine nog niet? Vraag het magazine dan gratis aan op www.pa.nl!