Menu
Hotels / Nieuws / Restaurant / Trends

Optimaal feesten organiseren

Een nieuw hospitality systeem op komst…

U heeft een feest- of trouwlocatie en wil uw klanten natuurlijk het leukste feest ooit bezorgen. Maar wel graag op een efficiënte en klantvriendelijke manier. Maak dan kennis met Restau; de nieuwkomer in de horeca als alles-in-1-systeem.

We leven in het digitale tijdperk. Maar maakt u daar als horeca locatie al wel optimaal gebruik van? De tijd dat u als horecaondernemer alle kostprijzen, verkoopprijzen, draaiboeken en kassa-opbrengsten zelf op papier of in een Excel sheet moest zetten is voorbij. Maak gebruik van het digitale tijdperk waarin we leven en zorg ervoor dat alles binnen het bedrijf digitaal en online afgehandeld kan worden in een integraal hospitality systeem. Restau biedt zo’n systeem om (feest, trouw & vergader) offertes mee te maken, online te communiceren met klant en leverancier en het hele feest mee te organiseren. U kunt het volledige kassasysteem, de personeelsplanning en zelfs het leveranciersbestand aan het Restau hospitality systeem toevoegen. Offertes maakt u (letterlijk) met 1 klik. Draaiboeken gaan automatisch, de (zaal) agenda is overal in geïntegreerd en zelf facturen hoeft u niet meer te maken.

Minder werk, meer service

Restau neemt u als horecaonderneming al het offerte-werk uit handen en geeft de klant juist de touwtjes in handen, maar zonder het maatwerk (of persoonlijke aandacht) op te geven. Hoe? Doordat dit hospitality systeem uniek is in Nederland, omdat uw klanten nu zelf online op uw website een offerte kunnen maken. En omdat het gemaakt is voor- en door feestlocaties. U voert de opties in voor drankjes, hapjes, decoratie en zalen waaruit de klant zelf kan kiezen. Hierdoor heeft de klant zelf meer inzicht in de kosten, waardoor ze meer duidelijkheid hebben omtrent de kosten van de bruiloft. Daarna kunt u samen met de klant het gehele feest plannen tot en met het draaiboek en de factuur met een duidelijk betaaloverzicht. Met de Offerte Planner kunt u:

  • Feest-offertes maken tijdens een locatiegesprek
  • Uw klanten zelf online offertes laten maken op uw website
  • Feesten plannen, uitvoeren & betalen

Offerte Planner verdient zichzelf terug

De Offerte Planner geeft u 65% meer kans dat een bezoeker van uw website ook daadwerkelijk een offerte-aanvraag bij u doet. Bijkomend voordeel is dat u ter plekke tijdens een gesprek op locatie samen met de klant een offerte kunt maken op een laptop of tablet. Kijk voor meer duidelijkheid op deze pagina. Het systeem neemt u dus niet alleen werk uit handen bij het maken van offertes en organiseren van het feest, maar geeft de klant de touwtjes in handen. Ze doen nu zelf het werk, wat u eerst voor lief moest nemen! Dit systeem verdient zichzelf terug doordat is gebleken dat deze laagdrempelige manier van informatie opvragen ervoor zal zorgen dat u veel meer feesten & bruiloften per jaar verkoopt.

Voor zowel u als uw klant:

  • draaiboek
  • to-do lijst voor elk feest
  • gastenlijst opmaken
  • een afspraak maken
  • betaalmogelijkheden
  • feesten plannen
  • agenda

Totaal hospitality systeem

Met het Restau systeem kunt u naast offertes en feestplanning ook een koppeling maken met uw kassasysteem, het personeelsbestand en de leveranciers. Al deze functionaliteiten zijn zowel voor uw personeel, de leverancier als de klant toegankelijk. Hierdoor is het Restausysteem naast een planningstool ook een intern en extern communicatiemiddel geworden. Waardoor u inzichten krijgt d.m.v. statistiek en financiële overzichten heeft als nooit tevoren!

Over Restau

Restau is gevestigd op de brouwersgracht in Amsterdam en is gespecialiseerd in unieke online systemen, gericht op horeca, service en online offerteplanning. De makers van dit nieuwe digitale en interactieve concept halen hun kennis en inspiratie uit de praktijk van de trouwbranche. Ze stellen het systeem continue af op de feedback van horecabedrijven. Restau biedt naast het hospitality systeem zelf ook professionele ondersteuning en advies. Uw personeel wordt stap voor stap uitgelegd hoe de Offerte Planner werkt. Ze garanderen bovendien alle benodigde serverruimte voor uw systeem, back-up van alle data, begeleiding bij de opstart, verschillende betaalmogelijkheden voor klanten en een professionele helpdesk. Wat u vervolgens moet doen met alle vrije tijd die het systeem u oplevert is natuurlijk een andere vraag.