Menu
Trends

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre breidt internetmogelijkheden uit

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre biedt per direct een extra service voor het gebruik van internet in het hotel aan. Naast gratis WIFI, High Speed internet tegen betaling en beveiligd wired internet, kunnen (zakelijke) gasten die gebruik maken van internet via roaming partners als iPass, Boingo Trustive en T-Systems nu ook in het hotel via deze providers inloggen.

Het HSIA-systeem van het hotel is hiervoor beschikbaar gesteld. Via een nieuwe sectie op de homepage kunnen gasten hun provider kiezen en inloggen. In de toekomst worden meer roaming partners toegevoegd.

Albert Rouwendal, Algemeen Directeur van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, over de nieuwe service: “Ons hotel is ingesteld op zakenreizigers en werkt voortdurend aan de optimalisering van de dienstverlening. Met deze nieuwe service breiden we de bestaande internetopties uit. In het hele hotel is gratis WIFI beschikbaar, of wired internet voor diegenen die meer veiligheid wensen. Daarnaast is High Speed internet beschikbaar vanaf EUR 10 per uur. Het hotel beschikt bovendien over een business center waar gasten 24 uur per dag gebruik van kunnen maken.”