Menu
Trends

Inntel Hotels lanceert: Gifts & More.

Om boek(st)ers passend en op een professionele manier te kunnen bedanken introduceert Inntel Hotels vandaag een gloednieuw loyaliteits programma; Gifts & More. Boek(st)ers sparen hiermee bij zowel kamerreserveringen als zaalreserveringen punten, waarmee in de online giftshop cadeaus en belevenissen kunnen worden gekocht.

Algemeen directeur Karin Geurts: “Het waarderen van loyaliteit klinkt vanzelfsprekend, maar in veel hotels concentreert zich dit op de gast. Uiteraard is het verzorgen van een verrassend verblijf voor gasten belangrijk in al onze hotels. Wij vinden het echter ook belangrijk om de persoon die de reservering maakt te bedanken voor het vertrouwen. Uiteindelijk is het die persoon die er voor kiest om zijn of haar gasten bij Inntel Hotels te laten verblijven!”

Gifts & More. sluit aan op deze wens, door aan de boek(st)er zelf de keus te laten hoe hij of zij beloont wenst te worden. Gifts & More. is een online systeem waarin boek(st)ers punten kunnen claimen voor de overnachtingen en bijeenkomsten die bij Inntel hotels zijn geboekt. De punten zijn inwisselbaar voor cadeaus en belevenissen.