Menu
Hotels

Met de Kids naar de Dierentuin en nachtje blijven slapen

Aapjes kijken, brullen als een leeuw, lopen als een pinguïn. U heeft een hele leuke dag gehad in de dierentuin en u wilt nog even lekker nagenieten? Boek dan het Beestachtig leuke hotelarrangement. Overdag slenteren door Diergaarde Blijdorp met als afsluiter een comfortabele overnachting met de volgende ochtend een heerlijk ontbijtbuffet.

Leuk om te weten: De Okapi’s zijn terug in Blijdorp
De okapi’s (zeldzame bosgiraffen) zijn weer terug in Diergaarde Blijdorp in een gloednieuw onderkomen: een stukje Centraal-Afrikaans regenwoud. Hier leven de okapi’s samen met diverse Afrikaanse vogelsoorten te midden van planten uit hun natuurlijke leefgebied. De voormalige weidevogelvolière en drie kassen zijn samengevoegd tot een Congo-biotoop met een zeer ruim binnen- en buitengebied. Het verblijf is uniek in de dierentuinwereld en een geschenk van de Vereniging Vrienden van Blijdorp. Vanaf zondag 29 maart is het verblijf open voor het publiek. Als kers op de taart zijn er ook pas nog 2 netgiraffen geboren in het ernaast gelegen verblijf.

Een aanrader dus om het dierenpark weer eens te gaan bezoeken en maak er dan een lekker lang verblijf van en boek de Beestachtig leuke aanbieding hier!