Menu
Nieuws

Maak je restaurant persoonlijker!

In de horeca is de concurrentie natuurlijk ontzettend groot. Juist daarom is het misschien wel van groot belang om je te onderscheiden van de andere horecagelegenheden. Dat kan natuurlijk op talloze verschillende manieren. Allereerst kun je jezelf onderscheiden door gebruik te maken een origineel concept. Anderen kiezen ervoor om jezelf te onderscheiden door de prijzen of de kwaliteit van je eten en drinken. Je kunt echter ook jezelf onderscheiden door te kiezen voor een eenduidige en originele huisstijl. Deze huisstijl kun je toepassen op talloze aspecten binnen je restaurant. Hoe? Dat leggen we je hieronder uit.

Personaliseren
Als je spullen binnen je huis of bedrijf personaliseert, wordt dat door mensen altijd gewaardeerd. Je kunt er bijvoorbeeld binnen je restaurant voor kiezen om je menukaarten en andere communicatie-uitingen te laten bedrukken. Daarbij is het bijvoorbeeld mogelijk om overal het logo of de slogan van je bedrijf op te zetten. Dat opzicht zelf is natuurlijk al ontzettend leuk. Sommige kiezen voor nog originelere ideeën. Zo zijn er restaurants die placemats laten drukken met een kaart van de omgeving erop en de verschillende attracties en bezienswaardigheden die er te vinden zijn. Dat is natuurlijk voornamelijk interessant voor gebieden waar veel toerisme is. Je kunt bijvoorbeeld ook de menukaart een persoonlijk tintje geven door advies van de chef er bij te zetten of deze op te vullen met leuke foto’s uit de omgeving. Een ander veelgebruikte manier van reclame maken binnen restaurants is bierviltjes drukken. Ook hier kun je namelijk talloze kanten mee op.

Bierviltjes drukken
Iedereen kent natuurlijk de standaard bierviltjes wel met een biermerk erop. Dit zijn vaak bierviltjes die je als reclame krijgt van de bierbrouwer. Wil je liever zelf bierviltjes drukken? Dan kun je natuurlijk veel origineler zijn. Zo kun je mooie foto’s van de omgeving van het restaurant erop laten zetten of tips om heen te gaan. Ook kun je er mooie of grappige spreuken op laten drukken die zeker in goede aarde zullen vallen bij bierdrinkers. Wellicht ben je zelf in staat om een nog origineler idee te verzinnen!