Menu
Hotels

Ligthart nieuwe directeur zes Golden Tulip hotels

Vanaf 9 mei is Joost Ligthart directeur hotel operations van zes Golden Tulip hotels. De hotels zijn in beheer van Full House Hospitality Management (FHHM), een organisatie gespecialiseerd in hotelmanagement. Het betreft de Golden Tulip hotels Wipselberg, Veluwe (beide Beekbergen), Victoria (Hoenderloo), Epe, Loosdrecht en Amersfoort. Ligthart volgt Martin Lindelauf op die in goed overleg heeft besloten zijn functie na 1,5 jaar te beëindigen.

Vanaf 2008 was Ligthart als directeur werkzaam bij het Hof van Saksen in Nooitgedacht. Daarvoor was hij 10 jaar General Manager van hotel en conferentieoord de Sparrenhorst in Nunspeet. Verdere ervaring heeft hij opgedaan bij Van den Tweel Horeca Groep en bij de Hollandse Club in Singapore. “Ligthart heeft de uitgebreide managementervaring die Full House Hospitality Management zoekt voor de zes Golden Tulip hotels. Met zijn komst kunnen wij onze kwalitatieve groei doorzetten”, aldus Jan Roersma van FHHM.

Over Full House Hospitality Management

Full House Hospitality Management (FHHM) is een organisatie gespecialiseerd in het management van hotels in Nederland en daarbuiten. FHHM is opgericht door Huib Boissevain van Annexum en Jan Roersma van de Hospitality Support Group. FHHM laat de eigenaren van de hotels ook participeren in de exploitatie door middel van een aandelenbelang. FHHM is ervan overtuigd dat deze strategie leidt tot de beste service en resultaten.