Menu
Nieuws

Inntel Hotels verstuurt 10.000 uitnodigingen voor verjaardagsfeestje!

Inntel Hotels viert haar eerste verjaardag onder eigen merknaam! Reden voor een feestje, waarvoor de keten maar liefst 10.000 uitnodigingen verstuurde. De stad Amsterdam kleurde in de nacht van 31 maart op 1 april oranje door een verrassende actie.

Maar liefst 10.000 fietsen in het centrum van Amsterdam werden voorzien van een oranje zadelhoesje met daarop een verwijzing naar de website Wathebiknouaanmijnfietshangen

Vanaf 16.30 is het op bovenstaande website feest! Bezoekers van de website kunnen een foto van zichzelf in badkleding inzenden. Inntel Hotels geeft aan de 100 leukste inzendingen een gratis overnachting inclusief ontbijt in één van de vier hotels (Amsterdam, Rotterdam, Zaandam & Zutphen).

Algemeen Directeur Karin Geurts kijkt terug op een spannend jaar “We hebben een jaar lang gebouwd aan naamsbekendheid van het merk Inntel Hotels en met succes. In de steden waarin de hotels gevestigd zijn is het alsof de hotels nooit anders hebben geheten. Een succesvol eerste jaar is reden voor een feestje.” Vorig jaar gaf Inntel Hotels op 1 april 700 nachten weg voor 1 euro om de introductie van het merk te onderstrepen. Of Inntel Hotels op 1 april 2012 weer met een opvallende actie komt wil Geurts nog niet vertellen:

“You’ll be surprised.”
Hans van Schaick, General Manager van Inntel Hotels Rotterdam Centre liep ’s nachts enthousiast met het team mee door Amsterdam. “We hebben er een gezellige nacht van gemaakt. Het was met 20 man uit verschillende vestigingen meteen een soort team building uitje!”Wie de winnaars zijn van de gratis overnachtingen wordt volgende week bekend gemaakt.