Menu
Nieuws

Level ontkurkt nieuw concept

Rotterdamse bar/restaurant heropent haar deuren

Goed nieuws voor de levensgenieter: het Rotterdamse horecabegrip Level heropent haar deuren. Vanaf tweeëntwintig september is de prijsbewuste fijnproever van harte welkom bij Rotterdam’s meest sfeervolle huiskamer. Level heeft zichzelf een funky jasje aangemeten en is op ieder moment van de dag dé plek om te ontsnappen aan de alledaagse hectiek. De bar bewijst dat een kwalitatief hoogstaande keuken gepaard kan gaan met een ongedwongen sfeer.

Level: ontspannen in optima forma!

Rotterdam staat bekend als de werkstad van Nederland en veel mensen nemen deze mentaliteit mee naar huis. Level heeft daarentegen een uniek concept ontwikkelt waarin zij de Rotterdammer op haar welverdiende ontspanning trakteert. Naast de koffiedrinker en de cocktailliefhebber biedt Level met haar zeer uitgebreide keuken, en een nieuwe kaart, ook plaats voor de fijnproever aan de dinertafel.

Nieuw jasje

Met dit concept slaat Level een andere weg in. De drempel ligt lager en biedt iedereen betaalbare ontspanning aan. Zowel ’s middags als ’s avonds heerst er een relaxte sfeer in de zaak. Level wil zodoende een breder scala Rotterdammers aandoen. Tijdens de officiële opening zal het nieuwe, speelse karakter naar voren komen. De gasten maken kennis met exclusieve en verrassende hapjes in een toegankelijke sfeer.

Cocktails

Hoewel Level een nieuw gezicht krijgt, zal zij zich blijven onderscheiden met haar specialiteit: alcoholische mengdrankjes. De Rotterdamse horecaonderneming heeft de beste cocktailschudders van de stad die met de lekkerste merken en beste verhoudingen feestelijke drankjes in elkaar schudden. Voor de lekkerste cocktails van Rotterdam blijft Level dus het juiste adres.