Menu
Nieuws

Restaurants zoeken, vinden en direct boeken met Couverts nog makkelijker

Een gezellige avond uit eten is vanaf nu in een paar kliks geregeld met Couverts.nl. Vandaag wordt deze handige portal voor het online reserveren van restaurants gelanceerd.

Met Couverts.nl behoort het tijdrovende zoekwerk naar een beschikbare tafel tot het verleden. De site biedt consumenten die uit eten willen een centrale plek met het grootste aanbod van beschikbare restaurants. Doel is om het consumenten nog gemakkelijker te maken om een restaurant te zoeken, een beschikbare tafel te vinden en deze direct te boeken.

Couverts.nl maakt alle restaurantinformatie in een oogopslag helder. Het biedt de consument gratis de mogelijkheid om waar en wanneer hij maar wil, snel en eenvoudig een tafel te reserveren in het restaurant van zijn keuze. Wanneer een restaurant niet beschikbaar is, wordt er een online te reserveren alternatief geboden.

Couverts.nl zet de reserveringsinformatie van elk restaurant in Nederland duidelijk op een rij. De uitgebreide, levendige profielpagina’s met ruimte voor foto’s, een overzichtskaart van de ligging, menu’s en unieke videocontent geven de consument een volledig beeld van een groot deel van de aangesloten restaurants. De aantrekkelijk vormgegeven site maakt het mogelijk om bij ieder restaurant online een aanvraag te doen voor een reservering. Bij de restaurants die gebruikmaken van het digitale reserveringsboek van Couverts, is het bovendien mogelijk om real time een reservering te maken. De gast is dan meteen verzekerd van een gereserveerde tafel en hoeft niet meer te wachten op een bevestiging vanuit het restaurant.

Van de website is ook een mobiele versie beschikbaar. Later dit jaar wordt de Couverts-app gelanceerd. Zoek, vind en boek met Couverts.nl.

Website: www.couverts.nl

Over Couverts

Met Couverts kan een gast 24/7 via internet een tafel reserveren en hiervan direct een bevestiging ontvangen via e-mail of SMS. Naast de restaurantreserveringsportal Couverts.nl biedt Couverts het meest intelligente digitale reserveringsboek voor restaurants in de Nederlandse markt. Het reserveringsboek sluit perfect aan op de formule van elk individueel restaurant en draagt bij aan de optimale bezetting van het restaurant. Couverts is in staat om de configuraties voor elk restaurant te optimaliseren. Inmiddels werken meer dan 300 restaurants, van groot tot klein en van sterrenzaak tot bistro, met het systeem.

Couverts biedt ook diverse marketingmogelijkheden voor restaurants en werkt samen met grote online restaurantgidsen zoals Smulweb.nl, Etenvandaag.nl, Dinerjaarkaart.nl, Dinnersite.nl, Luncheninnederland.nl, AlleToprestaurants.nl en Eet.nu. In januari 2010 is Couverts bekroond met de ondernemersprijs de Columbus Trofee. Couverts is onderdeel van RTL Nederland.