Menu
Hotels

Landgoedhotel Vennendal onder vlag Sandton Hotels

“Al jaren was het voor ons een van de meeste gewilde locaties. Een parel van een Veluws landgoedhotel, dat fantastisch in de Sandton hotelcollectie past.” Dat zegt Rogier Braakman die aankondigt dat Sandton Hotels per 1 april 2011 de exploitatie overneemt van het landelijk bekende Landgoedhotel Vennendal in Nunspeet. Het romantische 4* hotel, fraai gelegen op een 5 ha groot landgoed, is sinds 1946 in handen van de familie Jung. Zij geven nu Sandton Hotels alle ruimte Vennendal voort te zetten. Braakman: “Wij zijn enorm trots dat het ons gegund is dit fantastische meeting- & leisurehotel onder onze vlag te brengen. Landgoedhotel Vennendal is in alle opzichten een strategisch belangrijke toevoeging aan de Sandton Hotelcollectie. Wij voelen ons thuis op de Veluwe en deze locatie versterkt onze positie verder in het midden van het land.”

Het hotelcomplex beschikt over 82 in landhuisstijl ingerichte, comfortabele kamers en lodges in het bos. De meeste kamers en lodges zijn voorzien van een (werkende) open haard. Het onlangs vernieuwde interieur heeft het karakter van een 19e eeuwse Victoriaanse villa. Klassiek en sfeervol met een voelbare grandeur van weleer. De faciliteiten in het hotel en op het landgoed omvatten 14 verschillende conferentie- en vergaderzalen, een wintertuin, een gezellige schotse pub, een jachtkamer, een partyhuisje, een subtropisch zwembad met sauna en een tennisbaan. Op nog geen 200 mtr ligt de 27 holes golfbaan het Rijk van Nunspeet.

Landgoedhotel Vennendal ligt aan de rand van Nunspeet, omringd door de Veluwse bossen, zandverstuivingen en heidevelden, maar ook op loopafstand van het NS-station en dichtbij de A28. Voor natuur- en recreatieliefhebbers is het hotel een perfecte uitvalsbasis om het in alle jaargetijden boeiende landschap wandelend of fietsend te verkennen.