Menu
Nieuws

Kokkie lanceert franchise-formule met ervaring

Nederland is een franchiseformule rijker: Kokkie, met acht locaties een sterke regionale speler, zet in op groei en introduceert een soft-franchiseformule. De formule is gebaseerd op het succes van de huidige zaken. Deze nieuwe speler in de markt onderscheidt zich onder meer door een lage instap en goede persoonlijke begeleiding.

Praktijkgericht en passend
Martin Kniest, Franchise Organisatie Kokkie, over deze introductie: “Wij zijn met de Kokkie-formule al 35 jaar actief in de Stedendriekhoek (Apeldoorn – Deventer – Zutphen) en weten waar we het over hebben. Die kennis en de sterke en herkenbare formule willen we delen met andere ondernemers.” Martin Kniest benadrukt dat Kokkie geen formule is die alles voor je bepaalt, maar dat de ondernemer veel eigen ruimte houdt: “Wij stimuleren ondernemers om dat te doen wat het beste past bij de locatie en de kwaliteiten van de franchisenemer zelf.” De mensen van Kokkie komen bij nieuwe zaken zelf naar de locaties toe om ook achter de counter ondersteuning te geven in de bedrijfsvoering en te adviseren over de producten en gerechten op het menu. Op deze manier kunnen ondernemers zich de formule snel eigen maken, terwijl deze wel zelf aan het stuur blijft, zo laat Martin Kniest weten.

Uitgangspunten formule
De Kokkie formule staat voor de meest gezellige snackbar in de buurt, onder het motto ‘Lekker & gezellig’ geven Kokkie ondernemers echte aandacht aan klanten, die zich welkom en gekend voelen. Kokkie biedt een gevarieerd assortiment van zowel snacks als gezonde verantwoorde gerechten. Daarmee is Kokkie hét adres voor een eenvoudige en lekkere maaltijd voor iedereen.

Martin Kniest, Kokkie Franchise: “Onze uitstraling is sterk en herkenbaar, maar we doen meer dan raamstickers, vlaggen en a-bakjes leveren. Omdat er al acht Kokkie vestigingen bestaan hebben we duurzame relaties met leveranciers en bieden we ondernemers inkoopvoordeel en een krachtig collectief met betrokken ondernemers. De fee van 100,= euro per maand is in verhouding met de geboden mogelijkheden geen drempel om in te stappen. Er zal ondersteuning plaatsvinden op het gebied van bedrijfsmanagement, marketing en zal er samen met de ondernemer een plan worden gemaakt voor zijn bedrijf en passend bij zijn ambities. Daarmee bieden wij een mooie basis voor groei, voor zowel bestaande als nieuwe ondernemers.” Meer informatie over Kokkie is te vinden op www.kokkie.nl