Menu
Nieuws

Veelzijdige studiereis naar Caribische zon

Rijswijk – Holland International organiseerde, in samenwerking met Bonaire Hotel & Tourism Associaton (BONHATA), een studiereis naar de mooiste plekken van Curaçao en Bonaire. Van 20 tot en met 26 september reisden 20 reisagenten naar beide eilanden af. De eerste twee dagen bezocht de groep toeristische bezienswaardigheden en diverse accommodaties op Curaçao. De studiereis werd afgesloten op Bonaire.

Historisch Willemstad
De reis begon met een eilandtour gevolgd door een stadswandeling in Willemstad. Hier heeft de groep kennisgemaakt met het winkelgebied Punda. Ook mocht een bezoek aan de oude kerk, het gemeentehuis, de synagoge en het luxe resort Kura Holanda niet ontbreken. Na een lunch op de Old Market, hebben de reisagenten op eigen gelegenheid de sfeervolle stad verkend.

Veelzijdig Bonaire
De groep vloog drie dagen later door naar Bonaire voor onder andere een eilandtour die de veelzijdigheid van het eiland liet zien. De bekende zoutpannen bij het Pekelmeer, het fort in Kralendijk en de roze flamingo’s gaven een goede indruk van het eiland. Bonaire heeft zowel voor de actieve watersporter als voor de rustzoeker en de natuurliefhebber veel te bieden. Het eiland is met haar 350 vissoorten, 120 koraalsoorten en het heldere water een kleurrijk aquarium. De studiereis was dan ook helemaal compleet na een duik- en snorkelsessie in het heldere, blauwe water van de Caribische zee.

Bron: Veelzijdige studiereis naar Caribische zon, Tuinederland.nl