Menu
Eten en drinken

IJs en musea in alle smaken

Häagen-Dazs vierde op 28 januari haar 50-jarig jubileum met de introductie van een nieuw, interactief ijsconcept. Amsterdam Rembrandtplein heeft de wereldprimeur. Het doel van de nieuwe shop is om mensen te laten genieten van het allerlekkerste ijs. Én om mensen te verleiden tot leuke uitstapjes.

Via interactieve projecties op vloeren en wanden ziet men in de ijswinkel de leukste musea uit de omgeving. Hiervoor wordt moderne multimediale techniek van Microsoft gebruikt. Zo kun je onder het genot van Häagen-Dazs lekkernijen een keuze maken uit het rijke aanbod aan musea in onze hoofdstad. Je kunt er ook museumtickets kopen.

Museäa Cocktail
De winkel is ook ingericht om optimaal te kunnen genieten van de verrukkelijke Häagen-Dazs Collectie. Met lekkernijen als IJsfondue met warme chocoladesaus, minibolletjes roomijs en vers fruit. En uiteraard de 24 soorten room- en sorbetijs zoals Macadamia Nut Brittle, Belgian Chocolate en Caramel Biscuit & Cream Speculoos. Je kunt er genieten van heerlijke wafels, brownies en muffins. En niet te vergeten 11 frisse cocktails als Tequila Sunrise, Raspberry Daiquiri en Black Russian. Er staat ook een primeur op de kaart: de Museäa Cocktail!

Verkooppunt van museumtickets
De nieuwe winkel van Häagen-Dazs aan het Rembrandtplein verleidt niet alleen, je kunt er ook museumtickets kopen. Zo vermijdt de museumbezoeker eventuele wachtrijen bij de musea zelf. Voor deze kaartverkoop gaat Häagen-Dazs samenwerken met het bekende Museumtickets.nl.

Häagen-Dazs in ruim 55 landen
In 1961 startte Häagen-Dazs in New York met Vanilla-, Chocolate- en Coffee-ijs. Na 6 jaar werd de onvergetelijke Strawberry-smaak toegevoegd. Begin jaren ‘90 ontdekte ook Europa de exclusieve Häagen-Dazs verwennerijen. Via via hoorde men in Europa hoe ongelofelijk lekker Häagen-Dazs was. En door de nieuwsgierigheid en het enthousiasme van de mensen werd Häagen-Dazs snel verspreid en bekend. Nu is Häagen-Dazs in ruim 55 landen verkrijgbaar en er zijn meer dan 800 Häagen-Dazs shops over de hele wereld. De allernieuwste, meest innovatieve shop wordt nu in Amsterdam aan het Rembrandtplein geopend.

Informatie
Ga voor meer informatie over Häagen-Dazs naar www.haagen-dazs.nl.
Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 08:00 – 23:00, vrijdag en zaterdag 08:00 – 01:00 en zondag 08:00 – 0:00.