Menu
Restaurant

IENS strikt in alle provincies toprestaurants voor de DinerDagen

Unieke culinaire week tussen alle bestaande restaurant actieweken  Op basis van de door gasten best gewaardeerde restaurants zijn 400 publiekslievelingen geselecteerd. Dit zijn de deelnemers van de eerste nationale IENS DinerDagen. Voor het eerst wordt deelname aan een dergelijk evenement gekoppeld aan de waardering van restaurantgasten. Hierdoor zijn er veel toprestaurants en Michelinsterren onder de deelnemers te vinden.

Daarnaast onderscheiden de IENS DinerDagen zich doordat gasten op drie verschillende prijsniveaus kunnen eten. Afhankelijk van de gebruikelijke prijs voor een driegangenmenu zijn de restaurants ingedeeld in de categorie van 20, 25 of 30 euro, waarbij ze allen een behoorlijke korting garanderen.

Start reserveren
Reserveren voor de IENS DinerDagen kan vanaf woensdag 25 mei om 9.00 uur ’s morgens op www.dinerdagen.nl. De 50.000 nieuwsbriefleden van IENS reserveren twee dagen eerder met voorrang. Tot die tijd kan iedereen zich nog aanmelden voor de nieuwsbrief op www.dinerdagen.nl.

Uitreiking IENS DinerDagen Toppers 2011

Tot 3 juli kunnen alle gasten het door hen bezochte restaurant beoordelen op iens.nl en zo het restaurant laten meedingen naar de IENS DinerDagen Topper-prijzen. Zowel nationaal als regionaal worden een aantal restaurants bekroond met de titel ‘IENS DinerDagen Topper 2011’. Alle restaurants doen hun uiterste best om deze enorme eer te behalen. De ultieme publiekslievelingen publiceert IENS medio juli op iens.nl en in IENS & OUTS, de maandelijkse nieuwsbrief.

Over IENS
Met meer dan 600.000 unieke bezoekers per maand is iens.nl grootste en meest toonaangevende online restaurantgids van Nederland.  Iens.nl heeft ruim 100.000 geregistreerde proevers en ontvangt wekelijks bijna 2000 recensies over restaurants in heel Nederland.