Menu
Nieuws

Horecava 2013 – Voor bewust ondernemen

Op maandag 7 januari begint in de Amsterdamse RAI de Horecava 2013. De beurs die tot en met donderdag 10 januari duurt staat helemaal in het teken van de foodservice-industrie.

Na een bezoek aan deze inspirerende en innovatieve beurs bent u helemaal op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Kom op een informele manier in contact met leveranciers en krijg een helder beeld van nieuwe diensten, producten services en technologieën.

Bekijk hieronder een filmpje van de editie van vorig jaar, waarin u een beeld krijgt van gemoedelijke sfeer.

De Horecava 2013 is verdeeld in verschillende werelden die passen bij een eigen thema. Nieuw vergeleken met vorig jaar is de themawereld “Puur” die geheel in het teken staat van vers, biologisch, duurzaam, fair trade en verantwoord eten/produceren. Andere themawerelden zijn Nachtleven, Hotel, Fastservice en Terras.
Ook de ‘XpertPlaza’ is weer terug te vinden op de 2013 editie van de Horecava. Dit jaar zal het programma verzorgt worden door vakmensen vanuit negen (branche)organisaties.

Nieuw op de Horecava zijn de Wereldbioscopen waarin tussen 11:00 en 18:00, doorlopend vermakelijke internetfilms worden getoond. Er zitten veelal handige films bij die u in een kort tijdsbestek van veel nieuwe ideeën kunnen voorzien.

Bezoek de website van de Horecava 2013 voor meer informatie