Menu
Nieuws

Horeca voor horeca

Raalte, Horecavoorhoreca.nl is een specifieke Horecamarktplaats waarop Horecaondernemers (eigenaren van een Hotel, Restaurant en/of Café) gratis hun gebruikte Horecagerelateerde spullen te koop aan kunnen bieden en natuurlijk kunnen kijken wat andere Horecaondernemers zoal aan te bieden hebben. Zij worden gratis deelnemer en kunnen onbeperkt hun gebruikte Horecaspullen te koop aanbieden!

Veelzijdigheid voor de Horecaleverancier:
Horecaleveranciers kunnen tegen betaling van een jaarfee van € 295,- hun complete bedrijfsprofiel op de website kwijt. Daarnaast kan men onbeperkt weekaanbiedingen en productpromoties plaatsen om bepaalde actieproducten bij de Horecaondernemers onder de aandacht te brengen. Tot 26 verschillende producten per week, een jaar van te voren te plannen. Een veelvoud van 26 producten plaatsen is mogelijk!

1 jarig bestaan, 101 deelnemende leveranciers en dus een feestactie:
Tot 31 december 2010 krijgt elke Horecaleverancier die deelnemer wordt van dit snelgroeiend Horeca totaalportaal er een half jaar extra deelname gratis bij. Dus 1 ½ jaar in plaats van 1 jaar en dat voor de zelfde lage prijs van € 295,-. Schrijf u in via de website en laat uw bedrijf en uw producten direct aan uw nieuwe klanten zien! Tevens kan men gratis en onbeperkt gebruikte artikelen plaatsen of producten die beschadigd zijn, verkeerde kleur, uitlopende modellen, teruggenomen goederen enz.

Nieuw initiatief vanaf januari 2011:
Vanaf januari 2011 start Horecavoorhoreca.nl met een nieuw initiatief, speciaal voor de Horecaleveranciers: een tweewekelijkse mailing/nieuwsbrief waarop men het bedrijfslogo én een productpromotie kan plaatsen. Elke klik op een logo en/of promotieartikel resulteert in een mailadres. Alle mailadressen worden verzameld en aan de betreffende Horecaleverancier gemaild als “lead”. Elke “lead” kan zo gericht benaderd worden en resulteren in een nieuwe klant!

Bron: Pieter Reijnders, Horecavoorhoreca