Menu
Nieuws

Hoe creëer je de ideale temperatuur in je horecazaak?

Als je een onderneming hebt is het prettig om een prettige temperatuur binnen het kantoor of het bedrijf te hebben. Ook is het noodzakelijk om de boel goed te laten ventileren. Je zit immers de gehele dag in de zaak en het is daarom belangrijk voor je gezondheid om de boel goed te laten ventileren.

Door middel van vloerverwarming en goede ventilatie creëer je de ideale temperatuur voor in je horeca zaak, maar waarom nou eigenlijk?

Vloerverwarming
Door middel van verschillende soorten vloerverwarmingen kun je de ideale temperatuur in je horecazaak creëren. Vloerverwarming is een ideaal comfort systeem waarbij onder uw vloerafwerking een systeem geplaatst is waarmee uw woon/leef ruimte verwarmt wordt. Vloerverwarming systemen maken gebruik van lage temperaturen.

Omdat vloerverwarming lage cv-water temperaturen verdraagt om de ruimte te verwarmen, is het onder vrijwel elke vloer plaatsbaar en een zeer energie zuinige manier van verwarmen.

Of het nu gaat om een water gevuld vloerverwarmingssysteem, of een elektrisch vloerverwarmingssysteem, Vloerverwarming is altijd comfort verhogend, energie zuinig, en in hoge mate ruimte besparend. Complete sets vloerverwarming voor degene die direct en super voordelig aan de slag wil. Maar ook losse materialen voor vloerverwarmingssystemen zijn uit voorraad leverbaar.

Ventilatie
Een goed ventilatiesysteem is sinds de jaren ’70 een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de huizenbouw. Sinds die periode werden huizen steeds beter geïsoleerd, waardoor natuurlijke ventilatie in mindere mate aanwezig was. Om dit op te lossen werden er mechanische ventilatiesystemen geïnstalleerd. Mechanische ventilatie zuigt als het ware de onfrisse lucht uit de woning, waardoor er ruimte ontstaat voor verse buitenlucht.

Mechanische ventilatie wordt tot op de dag van vandaag nog steeds toegepast in woningen of in horecabedrijven. Een goed ventilatiesysteem zorgt voor een frisse binnenlucht, vermindert de kans op vochtige plekken in bijvoorbeeld de badkamer en keuken, en kan overmatige warmte afzuigen.