Menu
Nieuws

Het is SECRETARESSEWEEK en we geven 100 prijzen weg!

Het is zover, het is Secretaresseweek!!
Uiteraard weten we dat er secretaresses zijn die de ‘Secretaressedag’ en ‘Secretaresseweek’ niet nodig vinden maar toch zijn wij hartstikke blij dat we met maar liefst 100 prijzen 100 secretaresses in het zonnetje kunnen zetten.

Zo hebben we cadeaucheques om met 2 personen een heerlijk weekendje naar Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee, Golden Tulip Hotel Arnhem-Doorwerth en Apollo Hotel ‘s-Hertogenbosch-Zaltbommel te gaan.
Bloemenzaak.nl schenkt prachtige boeketten cadeau.
Altijddebestewijn.nl geeft lekkere wijn weg en SweetBelladonna.nl heeft bagorganisers beschikbaar gesteld.
Van uitgeverij Thema en uitgeverij Haystack mogen we tientallen boeken cadeau doen.
Kuuroord Sanadome heeft entree vouchers beschikbaar gesteld en Hippefruitmand.nl maakt jullie blij met heerlijke hippe en gezonde fruitboxen.

Ben je lid van onze LinkedIn groep Directiesecretaresse.nl of PA.nl, de bijbehorende Facebookpagina’s of onze PA.nl community? Of ben je in het bezit van een geldige PaCard?
Ben je nog geen lid of heb je geen PaCard meld je dan alsnog aan want dan maak jij ook kans op een van die prachtige prijzen.

Op Secretaresseweek.nl staat alle informatie  en vanaf maandag 15 april kun je daar ook dagelijks de namen van de dag winnaars vinden. Staat jou naam daar bij stuur dan even een mail met je adresgegevens naar redactie@pa.nl zodat mochten we die gegevens niet hebben we de prijs naar je toe kunnen sturen!