Menu
Nieuws

Nog een paar dagen om je stem uit te brengen! HorecaHeld 2011

Nog 3 dagen om op jouw HorecaHeld te stemmen! De stemmen stromen binnen voor de 7 genomineerde HorecaHelden. Iedere held wil zoveel mogelijk stemmen binnenhalen om Breng dus vandaag of dit weekend nog jouw stem uit op horecahelden.nl en wie weet wordt jouw favoriet woensdag 12 januari om 11.45 uur gehuldigd op het XpertPlaza inhal 9 van de Horecava.

De titel HorecaHeld 2011 is een felbegeerde titel. Horecahelden zijn de voorbeelden die inspireren bij het vinden, binden en boeien van vakbekwaam personeel.

Een HorecaHeld is iemand die je uitdaagt om je grenzen te verleggen. Iemand die het beste in je naar boven haalt om het horecavak meester te worden. De held heeft tijd en aandacht voor je. Maar de held kan ook kritisch zijn, is iemand die inzet verlangt en de wil heeft om te leren.

De zeven finalisten halen alles uit de kast om de landelijke titel HorecaHeld 2011 binnen te slepen. Diverse helden, waaronder Job, Joop, Liesbeth en Madelinde hebben met de verkiezing de pers gehaald en zijn door diverse kranten geïnterviewd.

Bron: ‘Nog een week om je stem uit te brengen!’, Horecahelden.nl, 17 december 2010