Menu
Nieuws / Restaurant

De voordelen van een bedrijfswasmachine

Voor bedrijven in diverse sectoren is het hebben van een goede wasmachine een vereiste. Wist u dat wanneer u gebruikmaakt van een bedrijfswasmachine, u 40% kunt besparen op uw dagelijks waskosten? Erg interessant dus voor uw onderneming. In deze blog vertellen we u precies wat de andere voordelen zijn.

Waarom kiezen voor een bedrijfswasmachine?

Het kiezen voor een bedrijfswasmachine kan flink veel voor uw bedrijf opleveren. Zo kunt u uitgaan van korte wastijden, een ruimere capaciteit voor het wassen en een simpele bediening. Professionele en industriële wasmachines zijn tevens uitgerust met lagers, schokdempers en een afvoerklep. Doordat deze wasmachines beschikken over deze onderdelen, gaan ze tot wel tien keer langer mee dan een huishoudelijke wasmachine. Een professionele wasmachine gaat over het algemeen tot 20.000 draaiuren mee, terwijl een huishoudelijke maar maximaal 3.000 draaiuren mee gaat.

Welke wasmachine past bij u?

Doordat elke sector verschilt, zijn er ook diverse wensen wat betreft het gebruik van een bedrijfswasmachine. Van kapsalons tot zorginstellingen en schoonmaakbedrijven: bij Laundry Expert vindt u branchegerichte oplossingen. Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw situatie past, selecteren de experts op basis van uw verhaal een aantal machines die het beste passen bij uw wensen. Op deze manier kunt u een professionele wasmachine kopen die helemaal aansluit bij uw branche, waardoor u zoveel mogelijk profijt heeft van uw nieuwe aankoop.

Een industriële of professionele wasmachine?

Als u op zoek gaat naar een wasmachine voor uw bedrijf dan is de kans groot dat u tegen twee termen aanloopt: een professionele wasmachine en een industriële wasmachine. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen deze twee machines? De naam zegt eigenlijk al wel genoeg: een professionele bedrijfswasmachine is gebouwd voor professioneel gebruik. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld wilt wassen op een woonvoorziening binnen de zorg. Een professionele wasmachine is geschikt voor circa vier wasbeurten per dag. Heeft u een wasmachine nodig die de hele dag moet draaien? Dan is het handig om voor een industriële wasmachine te kiezen. Deze is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het wassen van uw bedrijfskleding. Een professionele wasmachine gaat ongeveer 10.000 tot 20.000 draaiuren mee en een industriële wasmachine ongeveer 35.000 tot 50.000 draaiuren.

Meer weten?

Via de website van Laundry Expert ontdekt u de mogelijkheden. Heeft u nog vragen of wilt u advies? De experts van dit bedrijf voorzien u graag van advies op maat, dus neem contact op.