Menu
Hotels

Conscious Hotels B.V. opent 100% Duurzaam Design Hotel in Amsterdam

De duurzame hotelketen Conscious Hotels B.V. heeft de deuren geopend van Conscious Hotel Vondelpark in Amsterdam. Dit cutting edge Design Hotel is 100% eco-vriendelijk, heeft 81 kamers en is gevestigd aan het eind van de Overtoom, naast het Vondelpark.

Betaalbaar
Conscious Hotel Vondelpark biedt Eco Design voor een betaalbare prijs. Voor gemiddeld € 89,- kun je er in een fluffy COCO-MAT bed slapen en genieten van een 100% biologisch ontbijt.

Duurzaam
Conscious Hotel Vondelpark heeft het Green Key Gold* certificaat, maar gaat veel verder dan dat: alles in het hotel is revolutionair duurzaam. Van de tafels van gerecyclede koffie cups, het cradle-to-cradle tapijt, een levende plantenmuur tot aan de personeelskleding, het gigantische eco-dak en de biologische wijnen in de bar.

Design
Conscious Hotel Vondelpark mag dan duurzaam zijn, maar dat doet niets af aan luxe en comfort. Het hotel is ontworpen voor de onafhankelijke, bewuste reiziger en heeft een prachtig modern, state of the art interieur dat vol staat met design meubilair.

Of, zoals Conscious Hotels B.V. het zelf graag noemt: We’ve just made saving the planet look even better.

WIE is conscious Hotels?
Conscious Hotel Vondelpark is het jongere zusje van Conscious Hotel Museum Square. Ook gevestigd in Amsterdam en net zo groen. Conscious Hotels B.V. is ambitieus en heeft als doelstelling binnen vijf jaar in Nederland én Europa 500 Conscious hotelkamers te hebben in stedelijke gebieden, om zo de wereld een stukje bewuster, groener en dus mooier te maken.