Menu
Cafés en discotheken

Blender brengt internationale allure terug naar Rotterdam

Op donderdag 13 januari 2011 opent Blender haar deuren in Rotterdam. In het kloppende hart van de stad zal Blender de Maasstad brengen waarnaar zij al zo lang op zoek is: diversiteit in de horeca én in het uitgaansleven. De indrukwekkende locatie beschikt over een uitstekende cocktailbar, een goed restaurant en een uniek clubgedeelte waar tot in de late uurtjes gedanst kan worden. Met een geheel eigen gevoel voor stijl en kwaliteit positioneert Blender zich als een ware toevoeging voor het Rotterdamse uitgaansleven, waar de laatste jaren commercie wint van originaliteit.

Smaak, liefde & passie
Naast het indrukwekkende clubgedeelte beschikt Blender over een voortreffelijke keuken. Je treft hier geen gemiddelde kookkunst; de combinatie van smaak, liefde en passie is hier overal voelbaar. Deze combinatie uit zich in de vriendelijke bediening en in klassieke gerechten als de gepekelde dorade filet met een crème van artisjok en basilicum, en het smaakvolle piccalilly schuim. Jonathan Daane Bolier is de kersverse chef-kok van Blender. Dit aanstormend culinair talent is onder andere bekend van zijn kookkunsten bij het Schiedamse restaurant ‘Lepels’ en zijn bijdrage aan het kookboek ‘Hollandse Nieuwe’.

Feels like.. Manhattan!
Het bruisende nachtleven van Manhattan is vanaf januari ook in de Rotterdamse Witte de Withstraat te vinden. Het industriële interieur van Blender roept vrijwel direct associaties op met hotspots uit New York. Niet alleen de inrichting draagt hier aan bij, ook de zorgvuldig samengestelde cocktailkaart geeft mensen uit heel het land een goede reden om een rit naar het Rotterdamse te maken. Blender brengt een stukje Manhattan naar Rotterdam.

Internationale Allure
Blender is een initiatief van kopstukken uit de Rotterdamse horeca. Ron de Jong (De Loft, Level, De Tijd), Jamil Sancha (Level) en Kim Riekwel (Level) hebben een ware hotspot gemaakt van het authentieke hoekpand aan de Witte de Withstraat. De drie heren geven een antwoord op de brandende vraag van veel vijfentwintig plussers naar een nieuw all-in-one uitgaansconcept. Zo vertelt Jamil Sancha: “Veel mensen van boven de vijfentwintig zijn nog steeds op zoek naar een geschikte plek om uit te gaan. Een plek waar zij kunnen genieten van een fijne omgeving, lekkere cocktails, goede maaltijden én leuk publiek. Momenteel heeft de stad weinig te bieden voor deze groep. Wij willen inspelen op dit gemis en het uitgaansleven van Rotterdam de kleur teruggeven die zij had aan het begin van het millenium. De leukste clubs, de creatiefste organisaties en de beste dj’s komen straks ook weer gewoon uit Rotterdam”