Menu
Eten en drinken

BistroTea breidt assortiment verder uit met nieuwe smaken en theedozen

Thee wordt steeds populairder in Nederland. Zijn positie ten opzichte van koffie is sterk aan het verbeteren. BistroTea springt hierop in met heerlijke verse thees in een theestaafje waardoor een lepeltje overbodig wordt en wordt aangeboden in een elegante maar hygiënische verpakking.

BistroTea komt met een nieuwe smaak op de markt; Groene thee met milde munt. Deze overheerlijk thee is leverbaar per 32 stuks. Natuurlijk is ook deze smaak verpakt in de innovatieve theestaafjes en worden ze individueel opgeborgen in waterbestendige en elegante envelopjes.

Naast de uitbreiding van assortiment betreffende smaken zijn er ook nieuwe theedozen leverbaar. De T-BAR met 64 theestaafjes als inhoud heeft er nu 3 varianten bij met de inhouden van 32 stuks, 16 stuks en een gigant met als inhoud 384(!) theestaafjes.

Dit uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat BistroTea beter toepasbaar is binnen de diversiteit aan horecagelegenheden.

BistroTea is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. De aluminium folie is volledig recyclebaar en behoudt de smaak van de thee zonder deze te beïnvloeden. De enveloppe is van een bijzonder snelgroeiende plantensoort gemaakt waardoor er geen regenwouden hoeven te wijken, wat wel gebeurt voor de productie van conventionele theezakjes. Ook de lijm komt van een natuurlijke bron.

Verder leverbare smaken zijn English Breakfast, Earl Grey, Appel Kaneel, Citroengras, Pepermunt, Gember, Vanille Perzik, Aardbei en Jasmijn Lotusbloem. Nieuw uitgebrachte melanges in 2010 zijn Fruitberry en Herbs ’n Honey.

BistroTea is verkrijgbaar via Trading4Catering / BistroShop.nl.