Menu
Eten en drinken / Nieuws / Restaurant / Trends

Bijzonder Tafelen

Trattoria & Grill Due is ‘the place to be’ voor levensgenieters die samen met vrienden, familie of zakenrelaties willen genieten van een ontspannen avondje uit in een heerlijk informele ambiance. Giuseppe verrast de gasten, na een lekker aperitief, met de mooiste traditionele Italiaanse gerechten uit zijn geboortestreek Lucca in Toscane. Vanzelfsprekend worden alle spijzen er op verzoek begeleid door de mooiste Italiaanse wijnen.

De culinaire redactie van dagblad De Gelderlander omschreef Trattoria & Grill DUE eerder als ‘een geweldig restaurant dat een waardig eerbetoon aan de Italiaanse keuken vormt’. Ook Gault & Millau was in de laatste editie laaiend enthousiast: ‘Chef Giuseppe bereidt pure en smakelijke Italiaanse gerechten. Prima wijnen, attente bediening en schappelijke prijzen maken het plezier compleet’.

culinairLekker is een objectieve en onafhankelijke restaurantgids. Dat betekent dat zij geen belangen hebben in de restaurantwereld of betrokken zijn bij horeca­organisaties. De top-500 is ook dit jaar weer samengesteld uit de kritische rapportages van 68 professionele rapporteurs. Doorgewinterde proevers, met vaak een achtergrond in de horeca of wijnwereld. Alleen bedrijven die in de Top 100 staan krijgen een ranking.

Bijzonder tafelen ?

bijzonder italiaans restaurant