Menu
Nieuws

Banks Mansion haalt €4000,- op voor Pink Ribbon!

Banks Mansion heeft een fantastisch Pink Ribbon Evenement georganiseerd. Samen met haar relaties en leveranciers heeft er een varende veiling over de Amsterdamse Grachten plaatsgevonden. De veiling heeft door de hulp van sponsoren en relaties maar liefst € 4000,- opgehaald, waarvoor de gulle inzet van iedereen bedankt wordt.

General Manager van het boutique hotel Banks Mansion, Esther Boers, benadrukt in haar welkomstwoord “geniet van het leven” en “Think Pink”.
Onder leiding van de veilingmeester, niemand minder dan Topchef Ramon Beuk, zijn deze avond de mooiste dingen geveild; van een magnum fles Champagne, tot een exclusief Topperbox bed, van prachtige designballerina’s van Monique Collignon tot een Koan Float behandeling. Deze avond zijn de hapjes en culinaire verrassingen verzorgd door de welbekende Pattisier Joey Mercuur en de Gummmbar in Amsterdam.

Bij het aanmeren van de Pink Ribbon boot aan de steiger van de Burgermeester van Amsterdam, stond dhr. E. van der Laan het gezelschap enthousiast op te wachten. Hij heeft deze ludieke inzamelingsactie een warm hart toegedragen.

Banks Mansion is trots dat zij zich in samenwerking met vele belangstellenden heeft mogen inzetten voor Pink Ribbon en heeft beloofd Pink Ribbon in 2012 wederom steun te betuigen!