Menu
Eten en drinken / Trends

Als 1e pizzaketen bezorgt New York Pizza de bloemkoolbodem damn tasty thuis

Bloemkoolbodempizza’s zijn bezig aan een opmars, maar waren tot nu toe alleen maar in de supermarkt te krijgen. New York Pizza bezorgt ze als eerste nu ook thuis. Nog nooit at je zo eenvoudig en zo lekker meer groente.

Alleen maar voordelen

Bloemkoolbodems zijn hot. Voor de bekende pizzaketen reden om ze vast op te nemen in het assortiment. “Met een bodem die voor 37% uit bloemkool bestaat krijg je nét dat beetje extra groente binnen,” zegt Philippe Vorst, CEO van New York Pizza. “De nieuwe bodem is zo ontwikkeld dat hij precies als de originele smaakt. En dat terwijl hij minder calorieën, 40% minder suiker, 60% minder zout en ook nog eens 60% meer vezels bevat. Dat zijn mooie voordelen voor een product dat van zichzelf al lekker en makkelijk is. Bij het ontwikkelen van zo’n nieuwe bodem is het belangrijk dat-ie net zo goed is als de originele bodem. Daar zijn we in geslaagd. Mede doordat we ook deze bodem elke dag vers maken.”

Alle pizza’s

Uiteraard is de bodem bij alle 203 vestigingen te verkrijgen. Voor slechts 1 euro extra kun je je pizza upgraden met een bloemkoolbodem. Elke pizza is te verkrijgen met een bloemkoolbodem.