Menu
Eten en drinken / Nieuws

Zeilen op een Luxe Klipper – bedrijfsuitje op het water.

Zeilen op een luxe klipper (42p) op het wijde water van het Haringvliet.
De Mercedes onder de klippers! Dat mag je gerust zeggen van Zeilschip Hollandsch Diep. Een pittige, nieuw gebouwde platbodem waarop het goed toeven is. Hoewel het eten en het drinken hier een voorname plaats inneemt, bevindt u zich bepaald niet op een rondvaartboot. De Hollandsch Diep is een zeilschip dat hard en hoog aan de wind zeilt. Toevallig boekt u wel een van de snelste in zijn klasse! Dat wil niet zeggen dat u niet alsnog relaxed met uw glaasje wijn aan dek kunt staan.

Het mooie is dat genieten van het zeilen en gemoedelijk met uw gasten in gesprek zijn uitstekend te combineren zijn! Natuurlijk kan de liefhebber meehelpen. De schipper geeft het roer ook met plezier uit uit handen (altijd verantwoord uiteraard), maar als u boeiende gesprekken heeft kan hij het schip met zijn bemanning varen. … Da’s wel een plezierige gedachte toch?

Wat moet u weten? Zeilen op een stijlvolle klipper met modern comfort.
De Hollandsch Diep is een nieuw gebouwde, stijlvolle klipper met modern comfort. Dat begint al als u in Willemstad aan boord komt over de brede gangway.

Opvallend is de ruimte in de fraai betimmerde mahoniehouten salon. Diverse zitjes, uitnodigende tafel en gezellige bar verzekeren een informele sfeer en royale zitplaatsen voor 42 personen. Verwarmd en goed verzorgd sanitair. In het gehele schip is stahoogte.
Het schip is gekeurd volgens de eisen van ScheepvaartInspectie Nederland voor de zeilende passagiersvaart.

Dineren aan boord
De tijd vliegt op het water. Daarom kunt u evengoed ook een diner aan boord boeken.

Meer informatie over deze luxe klipper vindt u op ZakelijkUit.nl.