Menu
Eten en drinken

Welkom aan het parkste drankje van Nederland

AriZona Ice Tea in een paar woorden: unieke flesjes, goede smaak en een aantrekkelijke prijs. Sinds enkele weken is AriZona in Nederland beschikbaar voor het grote publiek. Maak kennis met Amerika’s meest populaire ice tea. Je neemt ‘m zo mee naar het park.

Sinds enkele weken is AriZona Ice Tea verkrijgbaar in diverse Nederlandse restaurants, terrassen, grand cafés en supermarkten. Martin Huijbregts werkt mee aan de introductie van AriZona in Nederland en vertelt erover: “Het meest opvallende aan AriZona is natuurlijk het design van de flesjes. Het ziet er gewoon anders uit dan de andere ice teas in de super. Je merkt dat mensen benieuwd zijn naar het drankje. Zeker met het lekkere weer van de laatste weken.”

In Amerika is AriZona al jaren de best verkopende ice tea. De eigenaar van AriZona begon zijn carriere met de verkoop ervan uit een oud Volkswagenbusje. Martin: “Ze zijn ooit begonnen door gewoon aan te kloppen bij winkeliers om ons drankje te laten zien en proeven. Het gave busje werd al snel ingeruild voor vrachtwagens, maar de vibe om AriZona is nog steeds hetzelfde. We doen weinig aan reclame en dergelijke. Je moet het gewoon mee naar het park nemen en er lekker van genieten.”

In tegenstelling tot andere bekende ice teas, bevat AriZona uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten. “We geloven bij AriZona in mooie producten. We verkopen alleen dat, wat we zelf ook zouden willen drinken,” vertelt Martin. “AriZona bevat geen kunstmatige smaakstoffen, geen kunstmatige kleurstoffen en geen kunstmatige conserveringsmiddelen. Onze Pomegranate Green Tea bijvoorbeeld, zit boordevol antioxidanten. Puur natuur.”

Natuurlijk is Nederland anders dan Amerika, maar de eerste tekenen zijn goed. Martin: “Online wordt her en der al over AriZona gesproken, mensen zijn AriZona zelf aan het ontdekken. Naast de klassieke ice tea smaken Lemon en Peach zijn ook de meer aparte smaken Blueberry White Tea, Pomegranate Green Tea en Original Green Tea With Honey beschikbaar in Nederland.”