Menu
Eten en drinken

POM Wonderful introduceert fruitige granaatappel en cranberry blend

De meest pure granaatappelsap op de Nederlandse markt komt met een nieuwe, fruitige blend rijk aan anti-oxidanten en heerlijke smaken. POM Wonderful granaatappel en cranberry 100% sap combineert het beste van de twee gezondste sappen in één fles.

POM Wonderful, de grootste producent van de Californische Wonderful granaatappelsap, komt met een nieuwe smaak op de Nederlandse markt: granaatappel en cranberry 100% sap. De zoete smaak van de Wonderful granaatappels combineert perfect met de typische lichtzure, knapperige smaak van cranberry’s. De sap is volledig puur en kent geen toegevoegde suikers, kustmatige ingrediënten of goedkope vulsappen.

Van boom tot fles
Goed om te weten is dat POM Wonderful zelf het gehele productieproces van de granaatappelsappen in eigen beheer heeft: van boom tot fles. De vruchten worden met de hand geplukt en in eigen fabriek verwerkt en geperst. De flesjes sap worden bij het vullen onmiddellijk gepasteuriseerd waardoor zowel de smaak als de hoeveelheid polyphenol anti-oxidanten behouden en consistent blijven. POM Wonderful besteed al even veel zorg aan de productie van zijn granaatappel fruitblends door enkel de meest pure fruitsappen te selecteren die tevens perfect passen bij de unieke zoete smaak van de Wonderful granaatappels. Het resultaat is een frisse mix van granaatappels en cranberry’s die de zintuigen prikkelt en tegelijkertijd het lichaam voedt met krachtige polyphenol anti-oxidanten.

Anti-oxidanten bommetje
Een Brits onderzoek uit 2010 naar 36 commerciële Europese fruitsappen heeft aangetoond dat de granaatappelsap van POM Wonderful het hoogste scoort op zowel de dosis anti-oxidanten alsmede op de meest authentieke smaak granaatappelsap. Enkel wanneer een sap 100% puur is mag het zichzelf een goede bron van anti-oxidanten noemen. Onderzoek toonde echter aan dat veel granaatappel producten veel minder pure sap bevatten dan aangegeven stond op de verpakking. Pom Wonderful werd in dit onderzoek wel bestempeld als helemaal puur.

Pomwonderful.nl