Menu
Trends

Vergaderen saai? Kom in actie!

Teambuilding

Wat is er leuker aan elkaar te leren kennen op een manier die u zelf niet had kunnen bedenken? Werken jullie altijd binnen op kantoor? En dan straks tijdens de saaie vergadering ook weer binnenshuis… Hier is actie welkom en dat is wel degelijk mogelijk! Jazeker, ook tijdens een vergadering!

Een vergadering is uitstekend te combineren met teambuilding. Men overlegt, werkt samen, denkt in oplossingen en is actief met elkaar bezig. Vaak is teambuilding een onderdeel van een bedrijfsuitje. Veel bedrijven spelen in op actualiteiten bij uw organisatie. Hier werken creatievelingen aan uw nieuwe vergaderproject!

De meest ideale congreslocatie

U kent de televisiereclame vast wel over de werkplekken middenin de natuur. Wat trekt mensen aan om tussen de bomen te vergaderen? De rust, de geuren, de gezonde lucht? Er zijn oneindig veel plekken te bedenken voor het houden van een congres of vergadering. U vraagt zich mogelijk af of een congres niet veel teveel ruimte inneemt.
Niets is minder waar; alles is mogelijk.

De meest ideale congreslocatie is voor ieder mens verschillend. Maar mensen met dezelfde passie komen er samen wel uit. Ontstaan er vanuit de organisatie geen ideeën, dan laat u iemand anders voor u op zoek gaan. Meerdere bedrijven in Nederland bieden het gebruik van bijzondere vergaderlocaties aan. Er is er altijd wel één die bij uw bedrijf past. Je kunt ook altijd je bedrijfsruimte uitbreiden. Hierbij kun je denken aan tijdelijke gebouwen of zeecontainers. Kijk eens naar een zeecontainer van Balktrade.

Het bericht Vergaderen saai? Kom in actie! verscheen eerst op Congres en congreslocatie nieuws | Op zoek naar een congresbureau?.