Menu
Hotels

Verblijf als één van de eerste in de gevangenis en word beloond!

Het Arresthuis:
In het voorjaar van 2011 zal er in Roermond een nieuw 4 sterren deluxe hotel geopend worden in een voormalige gevangenis. Het hotel zal de naam Het Arresthuis gaan dragen. Het Arresthuis gaat 24 comfortabele cachotten, 12 deluxe cachotten en maar liefst 4 luxe suites tellen.

Onvergetelijke ervaring:
Alle oude elementen in Het Arresthuis zijn behouden. Denk aan, oude celdeuren, gietijzeren trappen en tralies voor de ramen. Van 3 oude cellen is een comfort cachot gemaakt en in de voormalige directievertrekken bevinden zich nu 4 luxe suites. In de voormalige ontvangstruimte van de gevangenis bevindt zich de hotelbar en kunt u nu genieten van culinaire hoogstandjes in Restaurant Damianz. Dit alles gaat gepaard met een hoog serviceniveau die wordt doorgevoerd in Het Arresthuis.

Word als eerste onze “vrijwillige gast” en word beloond!

Wilt u graag ervaren hoe het is om in een voormalige gevangenis te verblijven? Dan wordt u nu ook nog eens beloond. Vanaf maandag 27 december 12.00 uur kunt u deze onvergetelijk ervaring boeken via www.hetarresthuis.nl. De eerste 100 boekingen ontvangen een gratis champagne ontbijt, zodat u na uw eerste nacht in Het Arresthuis kunt toosten op deze onvergetelijke ervaring. Daarbij ontvangt elke 25ste boeker ook nog eens een gratis upgrade naar een suite! Deze actie geldt tot 7 januari 2011.

Faciliteiten:
In tegenstelling tot vroeger is er nu aan alle luxe faciliteiten gedacht. Gasten kunnen gebruik maken van gratis wire less internet in het gehele hotel, een Ipad huren of de stad verkennen op een vespa. Maar ook op de kamer is aan alles gedacht, 2 flatscreens, koffie en thee faciliteiten en 24 uur roomservice. Dit is pas een kleine greep uit de vele faciliteiten wat Het Arresthuis u zal bieden.

Bijzondere locatie:
Door de bijzondere uitstraling en het behouden van alle oude elementen is Het Arresthuis een enorme bijzondere locaties voor het organiseren van vergaderingen, feesten en partijen.

Voorjaar 2011:
Vanaf 1 mei 2011 kunt u op vrijwillige basis verblijven in Het Arresthuis. Kijk voor meer informatie op Hetarresthuis.nl.