Menu
Hotels

Unieke luisterplekken ontdekken op de Veluwe

In het kader van de herdenking van 70 jaar bevrijding heeft Landgoed Avegoor samen met het Airborne Museum in Oosterbeek een arrangement samengesteld dat geheel in het teken staat van de Liberation Route Europe. Via een zorgvuldig uitgestippelde route met zogeheten luisterplekken beleeft u op unieke wijze wat zich in 1944 en 1945 afspeelde in en rond de Veluwe.

Prachtige landgoed aan de rand van de Veluwse bossen
Het landgoed kent een bijzonder rijke geschiedenis. Het landgoed zelf dateert uit 1356 en behoorde van 1648 tot 1800 aan de familie Van Oranje. Het huidige ‘Koninklijke’ landhuiswerd gebouwd in 1847. Vandaag de dag wordt dit landhuis gebruikt voor de ontvangst van onze gasten. En wat voor een ontvangst. Laat u verrassen door de serene en authentieke atmosfeer van lang vervlogen tijden. Ontdek zelf hoe het heden en verleden naadloos in elkaar overvloeien.

Het rijk van eeuwenoude beuken en eiken voorziene landgoed van negen hectare ligt aan de rand van de Veluwe, maar ook het bruisende stadshart van Arnhem is voor de hotelgasten prima bereikbaar.

Bezoek dit Landgoed, blijf een nachtje slapen geniet van een heerlijk diner en bezoek het Airborne Museum. Lees hier verder over dit fantastische uitstapje en bezoek de unieke luisterplekken op de Veluwe!

PS Tot en met 31 augustus 2015 heeft het Airborne museum de tentoonstelling Slag om Arnhem, 70 jaar Onvoltooid Verleden.