Menu
Nieuws

Uw event op maat in het Kyocera Stadion in Den Haag

Het Kyocera Stadion is de thuis basis van eredivisionist ADO Den Haag. Echter biedt het moderne stadion ook tal van mogelijkheden voor allerlei soorten evenementen. Van concert tot congres of kleine vergadering, het Kyocera Stadion biedt de mogelijkheid.

De Zalen
Het hoofdgebouw van het Kyocera Stadion is uitgerust met diverse zalen. Alle ruimtes zijn te huur voor evenementen. Met grote zalen zoals onze Business- en Residentie Club ,welke een capaciteit hebben van zo’n 700 personen, zijn beursen, congressen en presentaties prima mogelijk. Maar ook een vergadering of workshop vanaf 10 personen behoort tot de mogelijkheden met zalen zoals de Senaatskamer en Spelershome.

Rondleidingen
Komt u graag meer te weten over de historie van ADO Den Haag of bent u altijd al nieuwsgierig geweest over wat er achter de schermen gebeurt in het prachtige Kyocera Stadion? Reserveer dan nu een rondleiding!

Lees hier meer over deze locatie

Of u nu alleen een plenaire zaal nodig heeft voor uw bijeenkomst of een groot congres wilt organiseren waarbij u wellicht wel 10 subzalen nodig heeft, Hospitality & Events Kyocera Stadion ontvangt u graag.

Iedere opdrachtgever heeft vanzelfsprekend zijn of haar eigen wensen bij het organiseren van een evenement. Om deze reden, en het feit dat Hospitality & Events Kyocera Stadion de catering geheel in eigen beheer heeft, worden de offertes op maat samengesteld.

Bekijk hier alle mogelijkheden

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl