Menu
Nieuws

Toverland doorbreekt ongezonde horeca-aanbod attractieparkensector

Attractiepark Toverland introduceert, in het kader van goede voornemens voor 2011, vanaf gisteren een unieke, gezonde broodjeslijn. Iedere maand verzorgt Lijn16, erkende praktijk voor gewichtsbeheersing en voedingsadvies, een lekker gezond broodje bij de horeca in Toverland. Met deze toevoeging aan het assortiment doorbreekt Toverland het ongezonde horeca-aanbod in attractieparken.

Ieder maand gezond broodje
Lijn16 zal iedere maand 1 gezond broodje, dat wordt aanbevolen door voedingsdeskundigen, presenteren in het horeca-aanbod van Toverland. Dit broodje bevat weinig calorieën en verzadigde vetten en haalt optimaal voedingsvoordeel uit je maaltijd. In januari 2011 zal het eerste broodje worden gepresenteerd: volkorenbrood met kruidenkaas, geroosterde paprika en walnoten. Dit broodje zal ongeveer 211 kcal bevatten. In vergelijking: een frites met mayonaise bevat 590 kcal.

Unieke samenwerking
Na het succes van Lijn16 in het trendy Eindhovense restaurant Mangiare, volgt nu een betoverende samenwerking met Attractiepark Toverland. Uniek aan deze samenwerking is de focus op gezonde voeding binnen attractieparken. Deze branche staat tot op heden bekend als een horeca-aanbod met friet en pizza. Toverland wil dit doorbreken door ook bewuste, gezonde voeding aan te bieden.

Achtergrond Lijn16
Lijn16 is een erkende praktijk voor gewichtsbeheersing en voedingsadvies en is aangesloten bij de BGN. Daarnaast is het bij diverse restaurants mogelijk om met veel zorg gezonde en magere gerechten van Lijn16 te eten, zodat ook voor de bewuste eter uit eten gaan een feest is. Voor meer informatie over Lijn16: Lijn16.nl.

Bron: Bas de Jong, Toverland doorbreekt ongezonde horeca-aanbod attractieparkensector, Khn.nl 22 december 2010