Menu
Nieuws

Op zoek naar inspirerende Horeca concepten Olympisch Plan 2028

Sinds 2010 is Koninklijke Horeca Nederland partner van Sport & Zaken. Deze stichting heeft als doel sportbonden, sportverenigingen en topsporters duurzaam te versterken met kennis en expertise van het bedrijfsleven. Onderdeel van dit partnership is dat alle leden van KHN die een bijdrage willen leveren aan het Olympisch Plan 2028 zich bij dit loket kunnen melden.

KHN ziet een belangrijke rol voor de horeca weggelegd in de economische ambities beschreven in het Olympisch Plan 2028. Sport wordt gekeken in de horeca, in hotels wordt overnacht, gezonde maaltijden worden verstrekt en ook voor de nodige ontspanning na inspanning is de horeca de omgeving. Klik hier voor meer informatie over de doelstellingen van het Olympisch Plan 2028.

Het Olympisch Vuur is op zoek naar goede voorbeelden van projecten, die een waardevolle bijdrage leveren aan een beter Nederland, een gezonder leven of een prettiger en socialer leefklimaat.

Aanmelden project Olympisch Plan
Kent u een project dat volgens u op een waardevolle wijze bijdraagt aan één of meerdere van de ambities en doelstellingen van het Olympisch Plan 2028? Een inspirerend project met mooie resultaten dat het verdient om onder de aandacht te worden gebracht? Meld deze dan aan via deze link.

Via de website van het Olympisch Vuur worden binnenkort de inspirerende voorbeelden getoond, zodat ‘het vuur’ verspreid kan worden.

Bron: Op zoek naar inspirerende Horeca concepten Olympisch Plan 2028, Khn.nl 22 december 2010