Menu
Nieuws

Top 3 Vergaderen in Nationaal park de Weerribben

Vergaderen en een activiteit in het prachtige Nationaal park de Weerribben? Bekijk de arrangementen hieronder eens, en doe inspiratie op!

Vergaderen steentje voor Steentje – Stel uw eigen vergadering samen
Vergaderen in een inspirerende omgeving. Dat is wat wij u te bieden hebben. Onze vergaderlocatie ligt midden in Natuurgebied de Weerribben. Naast uw vergadering is het dus ook mogelijk om voor een break even de deur uit te gaan. Wij combineren graag inspanning en ontspanning met elkaar.

Culinair vergaderen – Meeten & Tapasbuffet in Overijssel
Het nuttige met het aangename combineren. Eerst brainstormen tijdens uw vergaderarrangement om dit vervolgens gezamelijk af te sluiten met een van de high services (high tea, wine of beer). Deze vergaderlocatie biedt u de mogelijkheid om naast het vergaderen elkaar ook op een informele wijze te leren kennen. Met mogelijkheden voor een High flower tea, High wine en een High beer

Actief Vergaderen in de Weerribben
Onderzoek heeft aangetoond dat vergaderingen het meest effectief zijn wanneer er naast inspanning ook een stukje ontspanning of teambuilding aan gekoppeld wordt. Even het hoofd leegmaken en met een frisse blik weer verder gaan met de meeting.

U kunt het arrangement uitbreiden met diverse activiteiten, namelijk: lopen op het water, roofvogelworkshop, cognacproeverij, Klootschieten op de weg en het water, Fluistervaren, Fietstochten, TukTuk rijden, Clinics hand- en kruisboogschieten, Wie is de Mol?, CSI en .Schilderen

Liever alleen een bedrijfsuitje zonder vergadering? Kijk dan hier voor jullie Bedrijfsuitje in Overijssel

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl