Menu
Hotels

Super Uitje – Ontdek Leiden voor een super prijs!

Weekendje Leiden! van Tulip Inn Hotel Leiden Centre. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze stad en boek nu een weekendje weg in het vernieuwde hotel en verken deze stad met deze spetterende hotelaanbieding.

Leiden
Op loopafstand ligt het historische centrum van Leiden. Dé stad uit de Gouden Eeuw, die met zijn grachten, zijn patriciërshuizen, zijn kerken en musea zeer veel bezienswaardigheden te bieden heeft. Tevens is de omliggende bollenstreek zeker een bezoek waard. Voor dit alles is Tulip Inn Leiden Centre een comfortabele en aantrekkelijke locatie!

Tulip Inn Leiden
Het totaal vernieuwde Tulip Inn Leiden Centre heeft 52 moderne en comfortable ingerichte hotelkamers die voorzien zijn van alle moderne faciliteiten, een gezellige lobby met openhaard, leestafel en bar en het sfeervol Restaurant Rubens.

Tulip Inn Leiden Centre is direct gelegen tegenover het NS station Leiden en op loopafstand van het historische centrum. Door de centrale ligging is het hotel gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Vanuit Leiden bent u binnen een half uur in Amsterdam, Den Haag of op de luchthaven Schiphol.

Benieuwd wat voorgaande gasten van het verblijf in dit hotel vinden?
mooi, verzorgd, vriendelijk, lekker eten, aangenaam, geweldig stadje. Kortom zeker een aanrader, wij komen alvast terug!!

Wilt u meer weten over het Ontdek Leiden arrangement?