Menu
Nieuws

Sandton Hotels en Kurá Hulanda bundelen krachten

Per 1 november 2011 heeft Sandton Hotels het management van Kurá Hulanda Willemstad***** en Kurá Hulanda Westpunt**** op Curaçao overgenomen. Gui de Vries, algemeen directeur Sandton Hotels: “In 2004 zijn wij in Nederland begonnen, inmiddels zijn wij in zes landen actief. De overname van Kurá Hulanda past uitstekend in de toekomststrategie om ons ook te manifesteren in het internationale luxe segment.” Jacob Gelt Dekker, initiatiefnemer en oprichter van het bijzondere project Kurá Hulanda laat weten uit te zien naar de samenwerking. “Ik ben erg blij met de komst van Sandton Hotels. Sandton-oprichters Gui de Vries en Rogier Braakman zijn hoteliers in hart en nieren. Zij hebben de waarden van het gastheerschap hoog in het vaandel staan maar bekommeren zich met evenveel zorg om de meer zakelijke aspecten. Met het Sandton Hotels-team halen wij gedrevenheid en vakmanschap in huis. Daar kun je nooit genoeg van hebben.”

Over Sandton Kurá Hulanda op Curaçao
Sandton Kurá Hulanda is lid van de Small Luxury Hotels of the World en bestaat uit hotel Kurá Hulanda Willemstad***** en hotel Kurá Hulanda Westpunt****, beide gevestigd op het Caribische eiland Curaçao. Hotel Kurá Hulanda Willemstad is een 80-kamers tellende luxe boutique resort met zorgvuldig gerestaureerde 17e en 18e eeuwse Nederlandse koloniale Caribische gebouwen – UNESCO werelderfgoed – met meerdere zwembaden, restaurants, een luxueuze spa, fitness centrum en nog veel meer. In oktober 2011 is het door Condé Nast, het wereldwijd toonaangevende magazine voor luxueus reizen, uitgeroepen tot een van de twintig beste resorts in het Caribische gebied. Kurá Hulanda Westpunt is gevestigd nabij de klippen en de oceaan en bestaat uit 74 villa’s en hotelkamers met zeezicht. Een ideale uitvalsbasis voor strandliefhebbers, duikers en snorkelaars. Deze eiland hideaway ligt in de rustige en idyllische omgeving van Curaçao’s West End. Er is een gratis shuttle service tussen beide hotels. www.kurahulanda.com

Over Sandton Hotels
Sandton Hotels (www.sandton.eu) is een dynamische en vernieuwende Nederlandse hotelorganisatie die sinds 2004 bouwt aan een collectie karaktervolle hoofdzakelijk 4- sterrenplus hotels op aansprekende locaties in binnen- en buitenland. Elke vestiging heeft en behoudt zijn eigen, karakteristieke identiteit, nauw verweven met de omgeving.
De Sandton hotelcollectie omvat per november 2011 de volgende vestigingen:
Nederland: Château De Raay Baarlo, De Nederlanden Vreeland, Paal 8 Terschelling, Pillows Zwolle, IJsselhotel Deventer; Sandton Eindhoven City Centre, Hotel De Cooghen Texel, Hotel De Filosoof Amsterdam, Hotel De Schout, Denekamp, Gilde Hotel Deventer, Malie Hotel Utrecht, Resort Bad Boekelo, Hotel De Roskam Rheden, Landgoedhotel Vennendal Nunspeet. België: Hotel Broel Kortrijk, Sandton Brussels Centre, Grand Hotel Reylof Gent. Frankrijk: Domaine Cocagne, Cagnes sur Mer (Côte d’Azur) Duitsland: Resort Bayerischer Wald (Habischried). Oostenrijk: Residenz Hochalm Saalbach-Hinterglemm. Curaçao: Kurá Hulanda Willemstad, Kurá Hulanda Westpunt.