Menu
Nieuws

Review tip: Historisch vergaderen in een Kasteel

Laat u inspireren door de natuur en rust op een historische locatie. Ondanks de ‘landelijke’ omgeving ligt Kasteel De Hooge Vuursche centraal in de Randstad, vlakbij Utrecht en in het Gooi.

Het kasteel bevindt zich op een landgoed van 19 hectare. Voldoende ruimte dus om tussendoor een frisse neus te halen.

Ook kunt u op het landgoed outdooractiviteiten laten plaatsvinden, zoals kleiduiven schieten, gps tochten en zeepkisten maken.

Bij deze Review tip: Historisch vergaderen in een Kasteel is inbegrepen:

  • Hele dag onbeperkt koffie en thee
  • Lunchbuffet
  • Beamer met scherm
  • Smartboard
  • Flip over met stiften
  • Blocnotes met pennen
  • Gratis draadloos internet

Vergaderruimtes in en naast het kasteel
Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt, is speciaal ingericht voor vergaderingen. De ruimtes krijgen veel daglicht binnen en hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. Alle technische voorzieningen zoals een beamer met smartboard en draadloos internet zijn aanwezig.

In het Kasteel zelf bevinden zich de zalen die zeer geschikt zijn voor presentaties en grotere zakelijke bijeenkomsten. De zalen gebruiken we dan in combinatie met elkaar. De locatie leent zich bij uitstek voor een bijeenkomst van 50 tot 110 personen.

Bent u benieuwd wat voorgangers van deze locatie vinden?
“De locatie is prachtig en het eten was boven verwachting goed. De ruimtes zijn mooi belicht en hebben een luxe uitstraling. Dit is zeker een locatie om naar terug te keren.”

“De locatie is prachtig en het eten was boven verwachting goed. De ruimtes zijn mooi belicht en hebben een luxe uitstraling. Dit is zeker een locatie om naar terug te keren.” Aldus S. Gritter

Wilt u ook een vergadering plannen bij Kasteel de Hooge Vuursche. Klik dan hier en bekijk en boek dit Review tip: Historisch vergaderen in een Kasteel of bekijk hier nog 5 vergadermogelijkheden voor vergaderen in een kasteel.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl