Menu
Nieuws

Nieuwe 24-uurse vergaderlocatie – Veluwe

Het hotel biedt een klassiek theater/auditorium welke geschikt is voor verschillende vergaderingen en presentaties. Daarnaast zijn er verschillende meetingzalen welke allen voorzien zijn van benodigdheden om uw meeting geslaagd te maken

Vergaderen op de Veluwe
Het NH Veluwe Conference Centre Sparrenhorst hotel in Nunspeet is een modern 4 sterren hotel welke midden in de bossen van de Veluwe ligt. NH Veluwe Conference Centre Sparrenhorst introduceert een nieuwe generatie van conferenties.

Meetingfaciliteiten
Het hotel biedt een klassiek theater/auditorium welke geschikt is voor verschillende vergaderingen en presentaties. Daarnaast zijn er verschillende meetingzalen welke allen voorzien zijn van benodigdheden om uw meeting geslaagd te maken.

Het Hotel
Naast de meetingfaciliteiten heeft NH Veluwe Conference Centre Sparrenhorst 117 moderne kamers, 2 restaurants, en verschillende wellness faciliteiten zoals een binnen zwembad welke allen gratis zijn voor uw gasten. Parkeren kan op de gratis parkeerplaats, komt u met de trein dan gaat er een gratis shuttle tussen het hotel en het station.

Klik hier voor het bijbehorende vergaderarrangement.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl